TAKUMI WILLAM BOOTHLAAN ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 286 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Takumi Willam Boothlaan Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 11:12 Eten was prima, bezorging was snel en vriendelijk.
3 jul 2024 om 20:35 Soep was ijskoud en had gelekt
1 jul 2024 om 19:41 Snel bezorgd, alles duidelijk aangegeven op de verpakking en het eten was heerlijk!
30 jun 2024 om 20:25 It was okay, but for that kind of money I would have expected more. It was a bit tasteless, so I added soy sauce. The vegan gyoza were nice tho!
16 jun 2024 om 22:36 Ordered, waited about 40 min just to learn my order has been cancelled. Should read the comments before.. I wasnt the first one. Ridiculous.
2 jun 2024 om 13:09 Food is ok, but delivery took nearly 1,5 hours with an expected delivery time of 40-50 minutes
31 mei 2024 om 22:57 Bestelling Geannuleerd door restaurant en weet niet waarom. Bestel nooit meer. Wat een rotstreek.
28 mei 2024 om 19:24 Na meer dan twee uur wachten en ondertussen contact gehad met het restaurant, de bestelling geannuleerd! Ook dit ging erg moeizaam en duurde erg lang bij thuisbezorgd!
26 mei 2024 om 23:02 Lekker maar te duur 2 p 50 euro
26 mei 2024 om 11:40 TOP!
22 mei 2024 om 21:54 Je moet even wachten maar dan heb je ook wat. Wordt heet afgeleverd en proeft lekker vers. Volgende keer weer.
16 mei 2024 om 20:22 Prima smaak, alleen heeeeeeeel erg weinig groenten